27 august, 2009

Tomati-oasalat

Mõnulen praegu oma uue raamatuga ja valin sealt aina roogasid. See on ka üks selline raamat, et võid kinnisilmi mõne lehekülje lahti võtta ja tead kindlalt, et sealt tuleb midagi head :)

Kirsstomati-oasalat / neljale
3spl neitsioliivõli
1 shallott sibul, peenikeseks hakitud
1 küüslaugu küüs, purustatud
1tl sidrunimahla
500g kirsstomateid (võid võtta 250g punaseid ja 250g kollaseid)
425g valgeid konserveeritud ube (loputatud ja kurnatud)
peotäis basiilikulehti (u. 7-8 suurt lehte), rebitud

Pane oliivõli, hakitud sibul, purustatud küüslauk ja sidrunimahl kaussi ja sega segamini.
Pane pooleks lõigatud kirsstomatid ja valged oad suuremasse kaussi.
Kalla peale kaste ja raputa peale rebitud basiilik.
Sega õrnalt segamini.

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

That looks so delicious - sad that I can't read it!!! I've tagged you at http://shrimpsaladcircus.blogspot.com!

Kuutydruk ütles ...

Hei! Thanks, I'll do my best on answering then :)
You make me wonder, maybe i should do my recipe post also in two language... :)