21 aprill, 2009

Tomati-juustuvorm

Tomatid sisaldavad rikkalikult C-vitamiinija beetakaroteeni, mis mõjuvad suurepäraselt nahale. Retsept pärit Angeelika Kangi raamatust "Süües terveks ja kauniks".

Tomati-juustuvorm / neljale
600g kirsstomateid v. ploomtomateid
4 muna
2spl jahu
2dl 10% hapukoort
4spl piima
peotäis värsket hakitud basiilikut
50g riivitud parmesani
soola-pipart

Kuumuta ahi 190 kraadini. Võta ahjuvorm ja piserda see õliga. Aseta tomatid vormi põhja. Klopi munad ja jahu ühtlaseks. Lisa hapukoor ja piim. Lõpuks sega juurde hakitud basiilik ja riivjuust. Maitsesta soola-pipraga. Vala segu vormi ja küpseta 20min. Serveeri soojalt.

Kommentaare ei ole: