27 aprill, 2009

Apelsini-köögivilja püreesupp

Supp oli kergelt magusamaitseline. Päris huvitav ja omapärane aga maitsev. Käär leiba kõrvale ja kõhutäis mis sugune!
Algallikas
Angeelika Kangi raamat "Süües terveks ja kauniks". See raamat on mu viimase aja lemmik. Sealt leiab alati midagi. Mul on väike eesmärk, et teen sealt nii palju retsepte läbi, kui vähegi minu lihata dieet kannatab.

Apelsini-köögivilja püreesupp / neljale
1,5Ü

5dl köögiviljapuljongit
3 õuna
300g kartuleid (2 kartulit)
1 porru
300g juursellerit
1 apelsini mahl
1spl rasvatut maitsestamata toorjuustu

Koori ja tükelda õunad, kartulid, porru ja juurseller ning keeda puljongis pehmeks. Pressi juurde apelsini mahl ja lisa toorjuust. Püreeri kõik ühtlaseks sametiseks seguks. Serveeri kohe krõbeda leiva või sepikuga. Mina puistasin peale kõrvitsaseemneid ja tilgutasin veidi neitsioliivõli.

Kommentaare ei ole: