
Retsepti algallikas pärit SIIT
Kartulisalat päikesekuivatatud tomatitega / kaheteistkümnele (jätkub ka rohkematele)
3Ü
2kg pariisikartuleid
2 purki konserveeritud rohelisi ube
200g päikesekuivatatud tomateid, nõruta ja kuivata õlist
ohtralt tüümiani
neitsioliivõli
soola

Kuumuta ahi 200 kraadini. Raputa küpsetuspaberiga kaetud panniplaadile veidi õli ning sellele laota ühe kihina kartulid. Puista üle kuivatatud tüümiani ja soolaga. Sega natuke kartuleid, et õli ja tüümian kataks neid igalt küljelt.
Küpseta kartulid kuldpruuniks. Oh, nad nägid nii ilusad välja! :)
Lase neil veidi jahtuda.
Kalla kartulid suurde kaussi.
Nõruta rohelised oad.
Lõika nõrutatud ja õlist kuivatatud päikesekuivatatud tomatid ribadeks.
Tõsta tomatid ja oad kartulitele. Sega õrnalt (sest muidu lähevad oad katki) läbi.
Soovi korral võid veel lisada soola ja tüümiani.
Serveeri soojalt, aga külmalt on samuti hea.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar