13 aprill, 2009

Paprika-tomati püreesupp

Püreesupid on vaidlemata mu lemmikud. Üldiselt olen vilets supisööja, aga püreesupid meeldivad mulle väga. Siin üks täiesti taimne supike.
Paprika-tomati püreesupp / kolmele

1spl õli
1 punane sibul
2 küüslauguküünt
1 punane paprika
1 porgand
1 purk (400g) purustatud tomateid
2dl kuuma vett
1tl suhkrut
1sl lahjat maitsestamata toorjuustu

Serveerimiseks rohelist pestot.

Kuumuta kastrulis õli. Lisa hakitud sibul ja küüslauk. Kuumuta veidi. Lisa tükeldatud paprika ja porgand. Kuumuta paar minutit. Lisa tomatid, kuum vesi ja suhkur. Keeda tasasel tulel 10 minutit. Lisa toorjuust ja püreeri ühtlaseks. Mina lisasin peotäie basiilikulehti segule enne püreerimist. Maitsesta soovi korral rohelise pestoga.

Kommentaare ei ole: