
Nõgesekeerud zottarellaga / 40tk 1tk / 1Ü
120g tooreid nõgeseid
Mantinga pärmi-lehttaigna lehed 500g
40g kuiva parmesani (1pk)
125g 8,5% zottarellat (1pk)
2spl neitsioliivõli
sorts valgeveiniäädikat
määrimiseks muna
Pane lehttaigna plaadid sulama.
Blanšeeri nõgesed ja eemalda varred, lehed haki peeneks.
Riivi zottarella jämeda riiviga, sega juurde kuivatatud parmesan.
Sega kokku hakitud nõgesed ja juustusegu.
Lisa oliivõli ja sorts valgeveiniäädikat (mitte palju, et hapuks ei läheks).
Laota sulanud ja pehmele taignaplaadile nõgesesegu. Pressi lusikaga kokku, et ei pudiseks.
Rulli taignaplaat pikkupidi rulliks.
Lõika rullist 8 u 2cm pikkust rullikest.
Näpi lahtine taignaäär kinni ning aseta ahjuplaadile "õmblus" allapoole.
Pintselda munaseguga üle.
Eelkuumuta ahi 180 kraadini ning küpseta rullikesi 18 minutit või kuni rullikesed on pealt kuldpruunid.
Rullikesed tulid väga armsad pisikesed ampsukad ja meie pere suur tervisliku toidu pelgur degusteeris, andis hinnangu ja kiitis need heaks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar