
Algne retsept päirt KJ retseptiraamatust, veidi muutsin seda.
Vasikastrooganov apteegitilliga / neljale
4,5 ühikut
Ettevalmistuseks: 25min
Valmimisaeg: 20min
400g lahjat vasikaliha
1 fenkol
200g šampinjone
1 sibul
1 sidrun
2tl oliivõli
soola-pipart
200ml 8% kohvikoort
1 tl suhkurt
200g kirsstomateid
0,5 kimpu peterselli
320g keedetud pruuni riisi
Lõika liha ja apteegitill ribadeks, šampinjonid seibideks ja sibul peenteks kuubikuteks. Riivi sidrunikoor ja pigista mahl välja.
Kuumuta õli, prae liha läbi, tõsta välja, maitsesta soola-pipraga. Hauta sibul klaasjaks, lisa juurde šampinjonid ja apteegitill ning prae 5 minutit. Lisa sidrunimahl, vähese veega segatud kohvikoor ja suhkur ning lase 5 minutit haududa.
Poolita tomatid, haki petersell ja tõsta koos vasikalihaga köögiviljasegu hulka. Maitsesta soola-pipra ja sidrunikoorega. Serveeri koos riisiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar