30 september, 2008

Kala ahjuköögiviljaga

Küpsetatud lõhe ei kuulu mu lemmikute hulka, kuid seda oli mingist ajast sügavkülmas veel järel. Seega kasutasin selle ära.

2 portsjoni / 2 punkti portsjon
Retsept pärit Kanada Kaalujälgijate webilehe uudiskirjast.
250g toorest kalafileed
12 kokteiltomatit
1 suvikõrvits, viilutatud
1 kollane paprika, kuubikuteks lõigatud
1 sibul, peeneks hakitud
3tl kuivatatud tilli
tüümiani, soola, pipart
Kuumuta ahi 200 kraadini. Aseta pannile kaks fooliumi tükki (mõlemad u. 30cm). Aseta mõlemale fooliumile üks kalafilee, kalale aseta retsepti järjekorras värsked köögiviljad.
Voldi foolium kokku. Küpseta ahjus 15min, kala muutub valgeks ja tugevaks.
Tõsta pakikesed ahjust välja ja lase ca 5 min toatemperatuuril jahtuda. Ettevaatust sisuga, see on väga kuum!
Selle juurde sobivad hästi ahjukartulid või krõbe baguette. Ära unusta nende eest punkte lisada.

Kommentaare ei ole: