
1 keskmine lillkapsapea
100g juursellerit
250g mozzarellat (zotarella 10%)
1/2 köögiviljapuljongi kuubikut
1/2 pakki kartulipudru pulbrit
õli, riivsaia
Pane lillkapsas köögiviljakuubikuga keema. Keeda 5 minutit, kurna. Jäta natuke vedelikku järele ning tee sellega poolest pakist kartulipudru pulbrist puder. Haki juurseller peenikesteks kuubikuteks. Kata ahjuvorm õhukese õlikihiga (minul on selleks spreipudel) ning puista üle riivsaiaga. Tõsta vormi põhja kartulipuder. Sinna peale kalla keedetud lillkapsas, puista üle juurselleri kuubikutega ning lõpetuseks kata õhukeste mozzarellaviiludega. Pane vorm eelkuumutatud ahju ja küpseta 10-15minutit 150C juures.
3-4 portsjonit, 6 punkti
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar