01 oktoober, 2009

Viigimarja salat / Salad with figs



Nägin Pille fotoalbumis imeilusaid pilte viigimarjadest ja tekkis mulgi isu nende mammude järele. Viigimarjad on väga head nii kuivatatult kui värskena. Neis on palju kiudaineid ja kõhule mõjuvad väga hästi :)
Mina polnud varem neid värskena saanudki, kui ostsin paar nädalat tagasi kaks tükki - ühe endale, ühe kihlatule - Nopist maitsmiseks. Sõime ära ja jäime näljaste nägudega üksteisele otsa vaatama, et küll oli hää ja tahaks veel :)
Siis lasingi omale Stockist tuua kilo, oli soodushinnaga. Sama päeva õhtul sõime juba pooled ära ja ühe korra tegin salatit, mis nii väga hea välja ei tulnud, sest jäi kuidagi kuiv. Ei osanud sinna mõelda ühtegi head kastet, mis viigimarjade ja juustu maitsest üle ei käiks. Aga pilt oli ilus ja juba see tegi tuju heaks :)


Viigimarja salat / ühele
erinevatest salatitest salatipadi
5 viigimarja
40g kitsejuustu


Few weeks ago i tasted fresh figs first time. I bought two figs - one for myself, one for my fiance - from local delicacy shop. We ate both each one and looked at each other with hungry faces and wanted some more.
So i bought them more. In the first evening we ate almost half of them. Next evening i made a salad for myself. It was a bit dry. Just couldn't figure out, what dressing i should make, which will not dominate over figs and cheese. But the color combo itself was so delightful! :)


Salad with figs / one serve
different salads
5 figs
40g goat cheese

3 kommentaari:

Pille ütles ...

Ma ostsin ka täna jälle kilo :=

Lillysmuul ütles ...

Isuaratav naeb valja kyll!

Unknown ütles ...

Thank you for visiting my blog :)

Those figs look delicious! I bet they mix good with that cheese... yummy