27 jaanuar, 2009

Pasta kalaga

Alustasin ühe retseptiga ja oma laiskusest läks asi veits nihu ja tuli välja miskit muud. Aga söödav ja võiks isegi öelda, et päris maitsev.

3 portsjoni
Valmistusaeg:
5 min ettevalmistuseks
15 min kuumutamiseks

200g keetmata väikesekujulist pastat
200g kuumsuitsuheiki
100ml köögikoort 15%
roseepipart
soola, pipart
2 spl valgeveiniäädikat
200ml kuuma vett
peotäis röstitud päevalilleseemneid

Keeda pasta vastavalt pakendijuhendile.
Puhasta suitsukala nahast ja luudest, haki kahvliga peeneks.
Kalla potti veiniäädikas ja kuum vesi. Sega juurde köögikoor. Maitsesta soola-pipraga. Puista natuke roseepipart, kuumuta.
Sega kooresegu hulka keedetud pasta, kuumuta ning lõpuks lisa suitsukala.
Serveeri röstitud päevalilleseemnetega.

Alustasin ühe Oma Maitse retseptiga, kuid ei viitsinud valget veini lahti korkida ja kasutasin (oma rumalusest) valgeveiniäädikat. Õnneks midagi hullu ei juhtunud, koor klimpi ei tõmbunud ja roseepipar andis mõnusa maitse ja pehmendas äädika maitset. Teine kord kasutan valget veini nagu algselt retseptis kirjas oli.
Mul on veel pikk maa minna, et must päriselt asja saaks.

Kommentaare ei ole: