12 november, 2009

Pasta vähisabadega / Fettuccine with crabs

Pasta on igati tänuväärne leiutis. Kiirelt valmis, toitev ja võimalusi on tohutult.
Mul tekkis aga vähisabade isu ja kuna sabad maksid päris kena kopika, siis ülejäänud ainetega tuli veidi improviseerida :) Tulemus oli väga maitsev!
Ma ei ole väga osav retsepti koguste märkimisega, kui ilma kokaraamatuta kokkan. Ehk annate andeks need umbmäärased soovitused :)

Lintpasta vähisabadega / kolmele
Kolm peotäit lintpastat (pigistasin nad enne potti panekut käte vahel katki)
200g vähisabasid
4 kuubikut külmutatud spinatit
suurem sorts valgeveiniäädikat
natuke väiksem sorts Worcestershire kastet
1 purk konserveeritud rohelisi ube
1 sibul ja 1 küüs küüslauku
2spl oliivõli

Keeda pasta vastavalt pakendi juhendile pehmeks. Aga mitte päris al dente, natuke vähem.
Haki sibul ja viiluta küüslauk. Kuumuta potis õli ning prae sibul ja küüslauk klaasjaks.
Lisa sorts vett ja valgeveiniäädikas, Worcestershire kaste ning vähisabad. Kuumuta edasi.
Kurna pasta ning lisa potti sibula ja vähisabade hulka.
Lisa spinat ning kuumuta kuni need on sulanud.
Serveeri kohe.

1 kommentaar:

Pilland ütles ...

Your site is very fine indeed!
If You have time, please come to see my blog: it is probably the only one written 50% Italian and 50% Estonian.
Best wishes from Italy!